lördag 13 juli 2013

Nytt och kommande skit

Beach Impediment släpper lite sjyssta skivor i sommar. Mercy Killings, som består av medlemmar från Direct Control, Wasted Time och Sickoids, släpper loss sin debut-EP snart. Det kommer även en split med Vaaska och Impalers. Två svinbra band innehållandes en satans talangfull snubbe. Tydligen är det även nåt Boston-projekt från 00-talet på gång också men det är den gode Mark lite mer återhållsam om info med. Ni kan lyssna på lite låtar på bolagets Soundcloud.

D-Takt & Råpunk har som alltid massa släpp på gång. Europaversionen av nya Infernöh-tolvan krossar ska ni veta. Mer att se fram emot är en EP med Sex Dwarf och en tolva med Korfäst, ett av Åkes många band och är Åke med är det kvalitet.

The Impalers har slängt upp två låtar från deras kommande LP. Det här bandet tar det allra bästa ur Discharge, Venom, Poison Idea och Celtic Frost och blandar ihop det till såna sjujävla fina bitar.

Framtid har nyss släppt sin första LP på typ 11 år. Defeat Of Civilization kanske inte är lika tokdistad som Under The Ashes men jag tycker att den är fan så mycket bättre. Årslistematerial garanterat. La Vida Es Un Mus släpper Europaversionen.

Krömosom släppte nyligen sin senaste tolva på Distort Reality. Grymt bra skiva av ett av de bästa liveband jag sett.

Deranged har som vanligt en jävla massa saker på gång. Senaste skivorna som låter mest intressant är Wastoids, Negative Degree och Smartboys. Finns en massa bandcamp-länkar på sidan så in och botanisera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar