måndag 11 april 2011

Omegas och Dean Dirg

Två skivor som troligtvis kommer hamn på årsbästalistan. Det skulle ju vara trevligt om året kunde skärpa till sig lite och bjöd på lite mer bra skivor nu.



Omegas är en nygammal bekantskap i det fall att jag hört demon förr men det fastnade inte direkt och av en chansning kollade jag upp deras EP "Sonic Order" och fastnade totalt. Ligger på knä och dyrkar den där skivan. Punkig hardcore som i de instrumentala bitarna ibland påminner om Bad Brains. Nu har de släppt sin första LP på Parts Unknown Records och har väl inget att säga om den än eftersom jag bara hört nån låt. Skippar att länka dit för de säljer inte skivan utanför USA utan då får man ta och beställa den ifrån No Way eller Painkiller. Den kanadensiska scenen visar än en gång att de odlar fram bra band. För namedropparen så återfinns folk från Justice och Mad At The World Records i det här bandet.



Dean Dirg har efter fyra år äntligen fått tummen ur arslet och släppt nåt nytt. Hardware Records har släppt nya tolvan som heter "Verpisst" och det låter som vanligt kan man väl säga. Finns ju inget dåligt att säga om Dean Dirg liksom. Dock så är jag inte helt förtjust i pisskorta tolvor direkt. Den här gången har de fått till sina remixar riktigt bra också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar