torsdag 4 april 2013

Radio Raheem Records

Radio Raheem Records heter ett nystartat amerikanskt bolag som har lite intressanta släpp på ingång om en månad eller så. Det är ju punkvärlden man dealar med så man har ju vant sig vid förseningar.


Mest intressant är ju att det äntligen ska släppas en korrekt The Abused-diskografi. Den ska innehålla demon, EP´n och osläppt livematerial samt en booklet med alla flyers som sångaren Kevin Crowley gjorde. Att äntligen få ha allt detta samlat på en LP är en fantastisk kulturgärning. Så jävla hårt band det där var och istället för att slänga upp några tusen för EP´n så har man alltså detta alternativ snart.



Den andra som kommer är ett samsläpp med Wardance som har en del gamla fina släpp att skryta med. Sacrilege var ett för mig okänt band från New York med folk från Agnostic Front, Murphy´s Law, Reagan Youth och Nausea. Två demos är det på den här LP´n varav en låter Discharge och den andra är mer i samma liga som Celtic Frost soundmässigt enligt flyern iaf. Återstår att se när skivorna släpps. Jag köper iaf båda så fort de släpps.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar