måndag 25 juni 2012

Inställd spelning och annat bös.

Poison Idea 26 juni i Linköping är inställt. Vi har precis nåtts av beskedet att bandet sitter fast på en flygplats i Prag och att flygbolagen förutom förseningar även tappat bort bandets bagage. Spelningen är ombokad till söndagen den 22juli. Mer information om förköpta biljetter och återköp kommer under morgondagen. Biljetter till 26juni är gilltiga till 22juli. Vi är hemskt ledsna över detta besked som jag lovar kommer lika mycket som en chock för oss som för er. Vi hänvisar till www.gaphals.se för mer information under morgondagen.
Med vänlig och sorgsna hälsning
Gaphals

Uppdatering av all information kommer asap!


Gaphals som sätter upp spelningen skickade även ut ett pressmail om att de släpper Beast´s nya sjua som kommer i augusti. Rockig hardcore bjöd de på på senaste skivan och det återstår ju att se om de slängt in ännu mer (hård)rock på denna rackare.

För övrigt måste Anatomi-71 vara Sveriges mest underskattade hardcoreband. Hitskivor på hitskivor spottar de ur sig och texterna är så makalöst bra så man tappar ölglaset. Lyssna på Spotify och se för fan till att ni läser texterna som finns på hemsidan/bloggen som jag länkade i början av stycket. Och när ni insett hur jävla bra det är så slänger ni iväg ett mail till bandet om att ni vill köpa skivorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar