fredag 1 mars 2013

Ronka väljer bitar
Ny länk fixad, får se hur länge denna håller

Tokfan ni ser på bilden ovan är en kär vän. När han inte kör truck så sätter han ibland upp lite spelningar i Västerås. Tröstlöst kan tyckas, men Ronny vill inte ge sig så han tutar på. Här är ett gäng låtar som han valde. Jag bad honom skriva några rader om samlingen i sin helhet men gamle Ronka skrev nån rad om varje låt han valt. Mycket nobelt gjort av honom. Nedan har ni låtlista med text och nedanför den kan ni fösa hem samlingen. Passar perfekt till fredagsölen/colan.

Oz - Turn The Cross Upside Down Oerhört klämmig bit från de finska heavy metal legendarerna, låten kom 1984 och jag kan inte tänka mig att det går att tröttna på den! Burn the churches to the ground! Vem går inte igång på detta??

Utanförskapet - Utanförskapsunionen När TB drar till med ett OH så är man såld så in i helvete! Lägg till att orkestern vevar på så det står härliga, räcker inte med bara ett punkfinger i luften man får bannemig dra till med dubbla!VI LEVER SOM VI LÄRT OSS I UTANFÖRSKAPETS VÄRLD!

Final Exit - Punk Enough Alltså att dessa gossar inte drack och levde rövare är ett under då det enda man vill göra när man lyssnar på Final Exit är att slå någon på käften ta människans öl och svepa för att sedan poga iväg till nästa människa och göra om proceduren. Fy fan vad bra!

Supersuckers - I Want The Drugs Rock'n Roll, Sprit, Droger, Satan, Tjejjävlar. Ösigt värre!

Articles Of Faith - Every Day Vic Bondi har en förihelvetes jävla trevlig stämma när han gastar loss i Chicagobandet Articles Of Faith . Ett band som jag tycker det pratas för lite om, för dem har en mängd låtpärlor i sin diskografi! Just denna bit kommer med pga man blir så jävla förbannad så fort man hör grabben sjunga. Sån jävla pipa!

Crucifyre - Hail Satan Refrängen är så lökig men så otroligt jävla bra. Man sitter bara och sjunger med viftar med långfingret! FUCK YOU HAIL SATAN!

Disfear - Testament När Tompa gastar ut i ren desperation i introt We dream of poison Of annihilating liberation We are too young for mercy We are the revolution . Jafyfan sitter du still är du antingen dum i hela jävla huvudet eller så gillar du Stiftelsen.

Anti-Cimex - Nailbiter JONSSON!!

Commitment Crew - Dont Get Your Hopes Up Fyfan texten och Kalles röst är ju helt fenomenala. Ilskan,hatet, ååh man blir så glad och arg på samma gång!Sveriges bästa hcröst efter Dave Exit! Snälla kom tillbaka!

Hüsker Dü - Something I Learned Today Från en otroligt blandad skiva så är denna öppningslåt helt magisk.

Jerry's Kids - Is This My World En jävla pärla till låt. 80 talet kom tillbaka .

Loud Pipes - Evil Juice Det är fredag imorrn och då ska den lyssnas på så är det bara!

Ladda hem Ronkas samling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar