måndag 18 mars 2013

Nya grejer på gång

Lite nyheter behöver man ibland så att man hänger med i svängarna. Håller det kort men informativt.

Stoic Violence har just släppt en tolva på Video Disease. Förbannat och snabbt, precis som det ska vara. Klicka på länken för att lyssna på skivan på deras bandcamp.

Agent Attitude släpper snart en LP på Monument / Adult Crash. Fem låtar är uppladdade på deras bandcamp och det låter som väntat jävligt bra.

SMRT har äntligen fått upp Acute-skivan jag recenserar nedan. Se till att köpa den om ni är svaga för japansk hardcore som en annan.

Deranged släpper massa nytt som alltid. Altered Boys, Cülo, Systematik och Neo Cons är väl det jag gillar mest. Men kolla in Deranged´s bandcamp och lyssna på massa sjyssta skivor.

Correction är ett nytt band från Göteborg värt att hålla koll på. Är inte helt förtjust i ljudet på demon men det är ju fan en demo så det sket man ju i. Ska bli intressant att följa.

Äntligen är Amdi Petersens Armé-diskografin snart släppt. Slutet på april är det senaste budet. Det fanns dock en limiterad version att köpa av Hjernespind. Den är dock slutsåld förutom tio ex som ska säljas på Repo Man Records i Köpenhamn. Har ni tur hittar ni den någonannastans. Lätt ett topp tio-band från 2000-talet.

Painkiller har alltid nåt intressant på gång. MFP och Violent Future har nyligen släppt EP´s. Ni kan lyssna på smakprov på Painkillers hemsida. Annat ballt på gång är andra Breakdown-demon på vinyl, sista inspelningen Out Cold gjorde och en LP med ett Violent Reaction.

Sorry State har släppt sista delen i Double Negative´s Hardcore Confusion-serie. De samsläpper även den nya tolvan med Sickoids tillsammans med Grave Mistake. Två fina bitar bjuder bandet på på sin bandcamp.

Hassler släppte nyss sin debut-EP. Fem låtar snabb och burdus hardcore gjord för att slå sönder en vägg eller sex.

Obnoxious Youth släpper en ny EP i vår på Primitive Art. Tycker de gott kan slänga upp ett smakprov nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar