tisdag 2 november 2010

Svensk hardcore på uppgång

Ja, det är ett jävla hålligång i den svenska hardcorescenen just nu. Nya band dyker upp här och där och det är ju förstås jävligt smutt.
Agent Attitude
är ett sådant band. De kommer från Uppsala, inavelstaden nummer ett om man tänker bandmässigt. Medlemmar från Pointless Youth (som jag skrivit om förut), Bad Review och Obnoxious Youth. De spelade in en demo som låter jävligt bra i oktober och den kan du locka ner här.

Kidsen och de gamla gubbkärringarna i Uppsala har även styrt upp en enkel samlings-cd med Uppsalaband som de döpt till Shitfun. Medverkande band är Obnoxious Youth, Bad Review, Skitstövel, Agent Attitude, Always War, Undergång + ett överraskningsspår. 20:- + porto antar jag att den kostar och den får ni säkert tag på om ni mailar Agent Attitude eller nåt annat av de medverkande banden.Grabbarna på Law & Order Records och Green Menace Records har styrt upp en grym sampler med tjugo svenska band som visar var skåpet ska stå. Grym uppställning och ett bra sätt att visa upp de svenska banden på. En hel del osläppta spår finns med bland redan släppta låtar. Billig är den och se till att ni beställer Hårda Tider LPn när ni ändå är igång. Beställ från Law & Order

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar