onsdag 10 november 2010

Nytt skit att inhandla/inväntaDet annars rätt trista bolaget Tankcrimes har just släppt en tolva med Direct Control som samlar deras två demos och hela deras Public Safety-session. Som nästan brukligt är med DC så är omslaget rätt fult men det sket man ju i när man får höra låtar från när bandet var som allra bäst. För er som bryr er så spelade Ryan från Municipal Waste i bandet vid demotillfällena.

Painkiller släpper ju alltid bra grejer, härnäst kommer en Scapegoat LP, Waste Management EP och en samlings-2x7 med Mind Eraser, Hatred Surge, Scapegoat och Iron Lung. Scapegoat har tagit jävligt lång tid på sig att få ur sig den här LPn och jag har stora förväntningar, EPn de släppte för några år sen är finfin power violence. Waste Management EPn släpptes som kassett tidigare i år och det är en fantastisk samling låtar som låter en hel del som tidiga Bostonbanden.

Kick N Punch blev återupplivat för stunden för att släppa den nya Hjertestop-EPn titulerad Musik For Dekadente Orer. Hjernespind återsläppte nyss en EP med Nukketeatteri som ursprungligen släpptes 1982 i 200 ex. Inga nyheter om Amdi Petersens Armé diskografin dock.

Deranged har ju varit inne på nåt tramsspår senaste åren men titt som tätt slänger de ur sig en del grymma hardcoreskivor. No Class - Kein Klasse 12" lär vara en sån av döma utifrån de låtar jag hört. Brutal Knights nya LP verkar bli deras sista, Blown 2 Completion ska den heta och BT brukar alltid slänga ur sig grymma grejer. Cülo är ett annat band de just släppt en EP med. Vet inte ett skit om detta band men det låter rätt bra iaf.
Gå till Derangeds hemsida för att lyssna på låtar från dessa tre släpp.

1 kommentar:

  1. tankcrimes släpp är ju skitbra! får nog säga att DC-samlingen hör till en av dom tråkigare isf. just för att det är en samling.

    SvaraRadera