måndag 28 december 2009

Kommande skivor

Detta kanske blir lite rörigt men jag hoppas någon får ut något av det iaf.Havoc har lite intressanta återsläpp på gång. En LP med Willful Neglect som jag inte riktigt vet vad den kommer innehålla. Troligtvis och förhoppningsvis deras två LPs. Det skulle sitta fint.
Det andra återsläppet är Final Conflict EPn. Detta är alltså inte Final Conflict från Kalifornien utan från Minnesota. Grym och rå hardcore från 1983 som har fått leva i skymundan pga att skivan aldrig blivit återsläppt. Dessa verkar vara på testpresstadiet just nu så de kommer nog i januari nån gång.

No Way har frestat med att de har några återsläpp på gång och jag kom just i brallan lite när jag såg att de släppt bomben. Chronic Sick - s/t 7" och Cutest Band In Hardcore 12" kommer äntligen återsläppas. Detta är skivor som är sjukt dyra. Tolvan gick för över 1400 USD tidigare i år och sjuan ligger runt 500 USD så det är hög tid att bandet gick med på återsläpp. Kontroversiellt band på sin tid men å andra sidan så fanns det många såna.
No Way släpper även Acid Reflux´s tredje EP, en EP med Cross Rage (medl. från Under Pressure och Search And Destroy) som ska låta som en mix av Poison Idea, The Fix och State. Mental Rescue (medl. från Inepsy och Germ Attack) ska tydligen låta som en mix av GBH och Lärm, hur fan det nu ska gå till. Får se hur det kommer låta. Är alltid skeptisk mot Inepsy-kopplat material. Maken till såsigare band får man ju leta efter.

Nån jävla tjomme ska släppa Extortions demo på vinyl. 200 ex och ska bara säljas i typ Melbourne. Inga internationella beställningar alls. Tack för att du förstör mitt liv.

Grave Mistake släpper Southside Stranglers debut 7" i januari. Ni som inte har koll på bandet borde kolla upp det på en gång. Finns en demo att ladda hem om ni letar. Kenny och Brandon från Government Warning.

Step Forward (Boston) ska tydligen släppa en ny EP och det ska även Knife Fight. Kommer på Painkiller vad det lider. Skönt att Knife Fight kommer tillbaka och visar var skåpet ska stå. Painkiller ska tydligen släppa en ny Sex/Vid 12" också men den verkar vara rätt långt borta just nu.

Läste nånstans att D-Takt och Råpunk skulle släppa Disarm-diskografin. Det är ju på tiden att den kommer ut. Även en split med Uncurbed och Warvictims. Det borde väl vara de sista inspelade Uncurbedlåtarna med TB på sång.

Herätys 12an verkar vara på press enligt Not Enough. Kolla upp detta band om du inte gjort det redan.

Way Back When har varit flitiga denna höst. Förutom Seein Red´s coverskiva har de just fått ut två demos på vinyl. Citizens Patrol och Ruidosa Inmundicia är banden. Det enda material som jag tycker är riktigt bra med RI så det blir ju ett givet köp av båda skivorna.

Och jag som saknar Dead Stop varenda dag borde kanske vara upphetsad över The Reactionaries 12" på Deranged men det är jag inte alls. Garagerock/punk som inte alls var så spännande. Annat intressant på Deranged mitt i smeten av all power pop/punk är U.X. Vileheads, Vacant State, Slave Scene (ex. Cult Ritual), Brain Killer och så klart nya Regulations LPn som borde komma snart.

Even Worse släpper en Arrigt Antraek/Asbest split. De sista inspelade låtarna med AA och det blir man ju peppad på. Även en tolva med Vile Nation är på gång.

Hjernespind har inte uppdaterat sin hemsida sen i mars men jag hoppas Amdi Petersens Armé diskografin kommer nån gång.

Adult Crash har en Köpenhamnssamling på gång med exklusivt material med Death Token, Hjertestop, Love Potion, Night Fever och Ripping Headache. Även en ny EP med Quick Fix med Rodrigo på sång.

Demonomania har släppt en ny EP med Sick Mormons. Låter som LA tidigt åttiotal. Får hoppas det kommer en Civil Terror EP snart med. Kommer en intervju med Jasper när jag får tummen ur angående Demonomania, Civil Terror osv.

Ja, det var väl lite undergroundnyheter angående kommande skivor. Skulle kunna fortsätta lika länge till men jag spar det till en annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar