tisdag 11 december 2012

Institution och Herätys!Institution LPn är äntligen ute. Inte för att man fått vänta så jävla länge sen nyheten kom men man är ju skaplig jävla ivrig att få lyssna på den där rackaren. Plats på årsbästalistan är redan avsatt så nu är det upp till bevis. Den underbara skapelsen till skiva köper ni av De:Nihil. Institution har förresten nyss spelat in låtar till en EP som D-Takt & Råpunk kommer släppa så småningom. Mycket att se fram emot med andra ord.Jävligt relaterat är ju Herätys som la ner tidigare i år men som precis innan det spelade in låtar till en EP. Den EPn går att köpa av La Familia och den saten lär inte gå av för hackor den heller.

2 kommentarer:

  1. Liiiiite surt då att du gick ut med nyheten innan vi ens hann göra det. Hade tänkt droppa den som en bomb i kommande distortion faith. Men internet är ju tyvärr snabbare än ett gäng svultna hajar. Men det är lugnt, kul att du peppar iaf! Fick mixen i söndags, låter jävla gött för övrigt.

    SvaraRadera
  2. Herätys kan plockas upp på Punkdistro.de också. Om man nu vill lägga till lite fler plattor i beställningen, kan det vara ett fint alternativ. ;)

    SvaraRadera