tisdag 16 oktober 2012

Skivor Skivor Skivor

Lite nya skivor har dimpit in i samlingen den senaste veckan. F, Citizens Patrol och Surf Nazis Must Die och Career Suicide köpte jag av Ken Rock (kenrocksplastic@hotmail.com). Han tar in en hel del hardcore som låter gammalt eller återpressar på gamla skivor som i fallet med F, så är det din grej så maila honom och be om mailorderlistan. Snabb leverans är det med. Entrapment styrde vännen i Bombs of Hades upp när de spelade tillsammans i Tyskland i helgen och Infest är en present. Länkade de band jag hittade.Citizens Patrol - s/t LP (Holländsk snabb hardcore. Släppte en del grejer på No Way! innan de la ner bolaget. Om de nu gjort det är jag inte säker på, men det verkar ju onekligen så.)

Infest - Slave LP (Behöver knappast nån presentation. Top tio hardcoreband någonsin!)

F - You Are An EP / Mess You Up LP (Släppte två EP´s och en split med White Flag på åttiotalet. Är med på mina USHC-samlingar som kanske kommer upp igen om man ber snällt. Har bara hört You Are An EP innan så det ska bli intressant att höra en senare skiva.)Career Suicide - Cherry Beach EP (Senaste släppet från dessa kanadensare. Kom första gången 2008 med en hemsk 60-talscover som nu tagits bort till förmån för två egna låtar. Vet fan inte om bandet finns kvar längre.)

Entrapment - Crawling Morbidity EP (Enmansdödsband från Holland. Ett jävla d-taktande! Demon på vinyl. LP kommer 26:e oktober på Soulseller.)

Surf Nazis Must Die - Surf Heil! Demo 2002 EP (Mongohardcore från Tyskland. Älskar EPn de släppte så när jag såg att demon var pressad på vinyl var det bara att slå till.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar