måndag 3 september 2012

Vinyl Madness #1

Fyller år på fredag så vad passar bättre än att få en massa skivpaket hela veckan? Har jag tur lyckas jag pricka in ett paket varje dag. Eller tur och tur, har folk skickat paketen i tid så borde det förhoppningsvis bli så. Skivor är nåt av det finaste här i livet och jag hoppas jag inte är i minoritet inom hardcorescenen med denna ädlaste av hobbys. Nu är det ju även en del gammal metal som slinker ner också. Notera gammal, det betyder gammalt eller sånt som låter gammalt. Ny teknisk mumbojumbometal eller hardcore kan fuck forever off! Fuck progress, we regress som Dead Stop så vackert sa för några år sen.Sickoids - s/t LP (Basisten från Direct Control spelar i Sickoids. Det borgar för kvalitet. Årsbästalistan nästa med högsta sannolikhet.)

Creem - s/t 12" (En av dessa herrar ligger bakom bolaget Katorga Works som släpper en del smaskens.)

Vacant State - Fill The Void LP (Fantastisk hardcore med oi!-tendenser. I stil med klassband som 86 Mentality och Commitment Crew.)

Suffer The Pain - The Last Massacre MC (Metalpunk från Västerås. Har ni inte hört så se inlägg längre ner. Recension kommer så småningom.)

Criminal Damage - No Solution LP (Upptäckte det här bandet i år, fem år efter de släppte den här skivan. Ibland är man snabb. Grym, catchy street punk/oi! med Paul från Tragedy bl a.)

No Class - Keine Klasse II LP (Det här är förbannad jävla hardcore. Ibland behöver man inte mer.)
Creem - Good Riddance b/w I Hate You 7"
(Första singeln från Creem. Strålande 80-talshardcore.)

Citizens Arrest - Soaked In Others Blood EP (Ett av mina favoritbands comebackskiva. Inte i klass med det de släppte i början på 90-talet men ändå jävligt bra.)

Vacant State - State Of Confusion EP (Första EPn. Inte lika bra som de andra skivorna men bra skit ändå.)

Vacant State - Internal Conflict EP (Andra EPn, Släppt på Deranged. Här börjar det ordna upp sig rejält.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar