tisdag 14 augusti 2012

Nya och kommande grejer

Instigate har nyligen släppt Primitive Rites LPn. Har skrivit om bandet förut men har du inte lyssnat på dem tidigare så klicka in dig på deras bandcamp och lyssna. Trolig plats på min årsbästalista.

Painkiller Släpper snart en LP med det nya bandet Prisoner Abuse vilka innefattar medlemmar från Mind Eraser, Waste Management och Think I Care. Bara medlemmarnas tidigare band borde få er att skvätta lite i byxan. Till höger på Painkillersidan finns det en mp3a ni kan slänga ett öra på.

Längre fram kommer Painkiller släppa lite diskografier på vinyl med bl. a. Think I Care, Outpatients och Knife Fight samt nytt med Vaccine, Obliteration och Innumerable Forms.

Mer Painkillerrelaterat. World War 4 heter ett band där Chris Corry från nämnda etikett ingår. Porter som sjöng i Floorpunch sjunger även i detta band bland massa andra scengubbar. Jag har aldrig varit förtjust i Porter´s sång innan detta men på denna inspelning låter han inte så mesig som han alltid gjort tidigare. Demon kan laddas hem härifrån: World War 4 Demo

Holy Terror släppte helt oväntat nya Krömosom EPn som givetvis är snorbra. Det var nog sista bolaget jag trodde skulle släppa Krömosom men det är ju kul att bli överraskad helt klart.

Blindead, D-Takt & Råpunk och SMRT Records gick nyss ihop och slängde ihop ett zine vid namn Distortion Faith som är riktigt bra. Verkar inte som det finns i vare sig Blindeads eller SMRT´s distron längre men hör med D-Takt & Råpunk om de har något ex kvar. Till nummer två kanske det även blir ett bidrag av undertecknad.

The Alligators är ett band med Roger Miret (Agnostic Front) och tre snubbar från Insted. Jag har inte kollat upp LPn som kom i våras men de två EP´s de släppt innan är sjysst 80-talshardcore och det är skönt att Roger för en gångs skulle spelar in nåt jag kan lyssna på utan att få panik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar