onsdag 20 juni 2012

Västeråsmangel

Det rör på sig i Västerås onekligen. Jag har tagit del av tre kommande inspelningar på senaste tiden och jag måste säga att det låter otroligt bra. Det blir även lite lätt inavlat men det sket man ju i.

Slaktrens manglade in 22 låtar eller något liknande och det var ett jävla ställ i studion. Tre utav dessa är covers men vilka får ni reda på när inspelningen släpps, vilket är planerat att vara en split med Stick & Brinn. Vad jag vet har inte Stick & Brinn spelat in än men de lata jävlarna får väl ta sig i kragen snart. Smakprov finns i alla fall att lyssna till på deras bandcamp. Har ni tur kan det ju hända att undertecknad är med på ett hörn också.

Suffer The Pain har även de vevat in tio nya låtar. Dyrkar man första kassettsläppet The Death så tycker man även att detta är svinbra. Tre av låtarna är tänkta att släppas som en split med Bombs of Hades och resterande sju som en ny kassett. Smakprov finnes här: Suffer The Pain - Gore Of Reality.

Bombs of Hades har efter ett gäng splittar och EP´s kommit fram till fullängdare nummer två. Jag vet inte än om det är nyhetens behag men jag tror nog de överträffat förra fullängdaren med denna rackare. The Serpent´s Redemption släppts av Pulverised på CD i augusti troligtvis. Vinylen sköts av Blood Harvest och kommer förhoppningsvis i samma veva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar