lördag 7 januari 2012

Dags att sätta ner foten: En guide till hur man packar skivor.Börjar helt ärligt tröttna på att få skivor med seam splits bara för att skivan packats dåligt. Det hjälper ofta inte att man säger till heller så i fortsättningen kommer jag skicka med denna länk till alla jag beställer skivor av så att de förstår hur det ska göras. Det som förbryllar mig lite är att det mest är bolag och mailorders som inte kan packa skivorna. Visst, det förekommer en hel del bland privatpersoner med men min slutsats är helt enkelt att de som köper mest skivor privat är även de som kan packa skivorna bäst med.

Bilden ovan är lånad av Dobek Ohashi som är snubben som gjort denna guide. Den visar det allra enklaste du kan göra för att undvika seam splits. Ta ur skivan ur fodralet! Jag brukar föredra att skivan läggs bakom fodralet i en plastficka, men bara skivan tas ut är jag nöjd.

Här är iaf länken. Läs och begrunda och applicera på era liv. Sprid gärna detta så mycket ni kan om ni känner samma som mig.

Dobek Ohashi´s How To Pack Records THE ULTIMATE GUIDE

1 kommentar:

  1. Håller med. Senast var det nåt geni som skickade en sjua jag köpte i ett vanligt kuvert, utan kartong och utan vaddering. Fy fan

    SvaraRadera