torsdag 13 januari 2011

De:Nihil RecordsSlängde ihop en kort intervju som jag skickade iväg till den mycket trevlige herren Larzon som är ena halvan av De:Nihil Records.
Hur kom det sig att du och Calle startade De:Nihil och hur säljer Nitad-EPn?

* Det är nånting jag haft i tankarna länge men inte hunnit eller bara inte fått gjort. Skitkul känns det i alla fall att fått ut första släppet och att göra detta med Calle, en polare som är guld och kul snubbe på alla sätt och även riktigt kreativ. Att Nitad kom först kändes rätt naturligt, en del har säkert märkt att vi gillar dom då vi gjort två splittar med dom med Kvottis haha. Dom hade ett gäng skitbra låtar varav 4 valdes ut, jag krävde Del Ett för jag diggar den lite extra haha.
Att sen Andreas drog ihop ett sjukt snyggt omslag gav det hela en extra jäkla dimension såklart.
EP'n har sålt riktigt bra tycker jag, vi krängde iväg typ 450 plattor på en och en halv månad, nu har vi väl endast en 15 plattor kvar som vi spar i bankfucken tillsammans med Onkel K's "Kalle Anka…" LP, Bastard "Wind Of Pain" 12" och "Victims Of A Bombraid" 7" haha nej fan hojta om nån är pepp innan dom är väck.

Vi kommer även kränga iväg en näve coola No Way Rec 7" samt första Anstalt 7" (DSB Rec) på vår sida, dra iväg ett mail om nått är av intresse. (ska lägga upp dessa plattor snarast)
http://denihilrecords.blogspot.com/ och moderna och utåtriktade som vi är så finns vi ju såklart på nya lysande myspace, facebook och twitter om nån orkar/vill "bli kompis".
Kommer även snart ha ett begränsat antal tjusiga De:Nihil tischor och tygmärken.

Anstalt-EPn verkar ju vara på gång, hinner ni slå DSB på fingrarna och få ut erat släpp före dem? Känns ju förresten
för jävla bra att det låter så mycket sena Genocide SS om Anstalt.

* Om min information stämmer så kan "vår" EP ha fått sista sånggrejerna på plats samt mix en dimmig natt för några dygn sen. Det återstår att se men vi är fradgiga över att få ut den så så fort vi får musiken så drar vi det till presseriet. Omslag har Calle i princip redan gjort klart. Jag har inte hört det nya grejerna men Calle hörde det semiklart för ett litet tag sen och sa att det lät skitbra. Kan hålla med om att det finns en del GSS med i första grejerna. Det blir gödt.

Hur går det med nya Kvoteringensläppet? Verkar ha varit lite struligt med det om jag fattat det rätt.

* Nej det är inget strul haha vi är bara lata och Jallo har fått jobba hårt i vinter med saltjour och grejer. Repade för några veckor sen och det kommer bli mulligt. Lite ettrigare än senare släppen inbillar jag mig…
Vi kommer släppa det på De:Nihil tillsammans med vår vän Sylen och hans D-Takt & Råpunk Rec.

Några andra framtida planer?

* Ja vi har en benefit comp på g i vår i linje med den gamla härliga "Civilisationens Bakgård" Ep'n men i detta fall till support för "Ingen människa är illegal" som ska vara ute innan Punk Illegal festivalen. Den kommer bli grym då vi redan nu har klart med en näve proffs.
Sen får vi se vad som faller på.

Vad händer på Millencolinfronten förutom turnerandet? Planer på ny skiva eller är det långt fram i tiden?

* Det är ju just det, vi kommer turnéra i vår och förmodligen i sommar sen lär vi säkert börja känna på nytt stuff efter sommaren och säkert lira mer live då. Planer finns absolut haha.
Hän blir great!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar