måndag 23 november 2009

Fem snabba med Regulations.
Slängde iväg några frågor till Regulations med tanke på att de har en ny LP på ingång. Här är vad Otto svarade.

1. Ny skiva på gång, när och av vilka släpps den av?

Nya plattan släpps förhoppningsvis om bara några veckor - den är skickad till press både i EU och i US/CAN sen några veckor sen. Ny Våg/P.Trash släpper i EU, Deranged Records i US/CAN.

2. Det känns som ni har lugnat ner er lite med livespelandet.
Antar att det beror på att alla inte bor kvar i Umeå? Blir det någon längre turné nu när nya LPn kommer?

Vi har storslagna planer inför nästa år så då kommer vi definitivt vara ute mer på vägarna än vad vi varit 2009. Det hände mycket i våra liv 2009 även om det inte va bandrelaterat. Jag tror inte det har så mycket att göra med att vi bor i olika städer. Vi kommer turnéra på nya skivan 2010 så stay tuned!

3. Hur blir soundet på nya skivan? Tycker Electric Guitar var lite annorlunda mot tidigare släpp faktiskt sen kom Different Needs som gick tillbaka lite. Men låtarna ni laddat upp på myspace ger mig höga förhoppningar, speciellt Baghdad Beach Party som är en hit utav rang.

Vi är sjukt nöjda med nya skivan. Rent soundmässigt tror jag att det är den bästa kombinationen av "bra dåligt ljud" (läs det högt så fattar du) och låtar vi någonsin kläckt ur oss. Vi tog det ruskigt lugnt med hela processen göra låtar/spela in inför nya skivan och det va bra. Vi har alltid haft en stundande turné inför våra tidigare släpp vilket har gjort att man hamnat i stressade lägen ibland. Den här gången fick det ta tid och dåliga misstag hann vi rätta till.

4. Apropå livespelande, hur var turnén i Australien? Har ni varit i Japan än eller är det något ni väntar på att få erbjudande om?

Australien va grymt! Vi va där i December 2006 så det är ett tag sen men det va sweet och bra spelningar... Vi åkte tillsammans med ett Australiensiskt band som heter Straightjacket Nation. Det va som man kan tänka sig - varmt, svinstora spindlar/fladdermöss, gubbar med läderhud och sjukt långt mellan alla städer. Japan kommer 2010.

5. Några nyheter att sjunga ut om angående era andra band? (Instängd, U.X. Vileheads, Masshysteri osv.)

Instängd lirar ibland och har gjort några nya låtar, UX Vileheads har precis släppt sin första EP på Deranged och Masshysteri spelar in ny platta. AC4 (som Jens spelar trummor i) har precis släppt en platta också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar