söndag 4 oktober 2009

Skivmässa SolnahallenVar upp till Solna igår på skivmässan och hjälpte till att sälja lite skivor. Hittade faktiskt ingenting som fick mig exalterad. Så det enda jag köpte var Raped Teenagers LPn på bilden samt att jag fick Gauze LPn som tack för hjälpen. Jag gillar ju inte Raped Teenagers och har svårt att förstå varför så mycket folk gör det, men skivan kostade bara en tjuga så kanske kan jag ändra mig om jag spelar skiten några ggr.
Hade heller inte så mycket tid att leta skivor som när man är där privat och ingen större ro de gånger man hade lite tid att ränna runt så det är väl en förklaring varför man inte kom hem med mer.

Dock är det ju alltid kul att kolla på skivnördar. De är verkligen ett släkte för sig. Frimärkssamlare är ett ord vi brukar använda oss av för vissa är så sjukt nördiga så man nästan skäms. Efter att ha varit med många år på dessa mässor så känner man igen de värsta nördarna med. Riktiga original. Dock såg jag inte så många från punk/hardcorescenen som jag brukar. Lite trist, folk borde ju köpa mer skivor kan man tycka.

2 kommentarer: