söndag 16 augusti 2009

Nytt och kommande på skivfronten.Direct Control fick till slut ut deras senaste tolva kalla Farewell, släppt på Feral Ward. När jag mailade Brandon för ca ett år sen och frågade om de skulle lägga ner fick jag ett jakande svar och anledningen var att de kände att de inte ville dra ut på skiten. Men nu heter det visst att skivtiteln är menat som ett sista farväl till Mikey Offender som avled för något år sen och även hjälpte till på deras Europaturné. Kolla upp om ni inte hört, tyvärr har de ingen myspace men leta på nätet om ni vill ha en dos snabb, catchig hardcore.Brandon som sjunger i Direct Control spelar även trummor i Government Warning som nyss släppt en fantastisk LP och även en EP. LP som är avbildad ovan heter Paranoid Mess och EPn heter Executed. De låter rätt lika Direct Control men kan även slänga in nån So Cal-hardcorelåt för att lugna ner det hela.
Kolla in på: Government Warning Myspace


Wasted Time har även de Brandon från de ovanstående banden i sin uppställning men dessa herrar går på en lite argare linje. Förbannad sångare som gör att man vill slå handen genom betongväggar och käka krossat glas. Vet dock ännu inte om denna LP slår den EP som kom innan men bra skit är det iaf.
Kolla in på: Wasted Time Myspace

Nu är väl inte dessa tre skivor helt purfärska utan nån månad gamla men de är tillräckligt bra att tipsa om.

Annat som kommit de senaste månaderna som kan vara intressant att kolla upp är nya Limp Wrist 12an, Sex Vid - Communal Living 12", Vanhelgd - Cult Of Lazarus är äntligen släppt på LP, Loud Pipes - The Downhill Blues på vinyl osv.

Kommande då? Nitad och Kvoteringen ska dela på en vinylsjua igen, denna gång på Kranium Records. Social Cirkle ska släppa en 12a efter två grymma EPs på No Way Records. Not Enough har en del godsaker på gång såsom Hårda Tider/Balance splitten, peppad som fan på de nya Balancelåtarna. Hårda Tider ska visst spela in en 12a framöver. Sen kommer ju Herätys LPn som kommer riva av en ansiktet är jag nästan säker på. Monument släpper äntligen Final Exit diskografin med tillhörande DVD i höst, pre orders uppe nu på Monument

Finns en del att se fram emot och mer kommer. Bara en liten heads up om nyare grymma skivor och kommande skit. Kommer väl komma såna här inlägg då och då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar